Advies op maat  |  Verzending naar NL & BE  |  Op voorraad? Verzending binnen 3 werkdagen

ALLES VOOR EEN GEZOND EN VROLIJK PAARD

Paarden houden is niet alleen schep brok in de emmer doen, een borstel eroverheen halen en een zadel erop gooien! Paarden (gezond) houden is toch vaak nog een onderschat onderwerp. Van een gezonde voeding tot een zo’n natuurlijk mogelijke huisvesting en een passend harnachement tot de juiste verzorgingsproducten. En vergeet het paardenlijf niet! Van de paardenmond tot de hoeven en van de nekwervels tot de staartwortel. Alles staat met elkaar in verbinding! Maar ik weet uit eigen ervaring dat het niet altijd makkelijk is om te vinden wat bij jou en je paard past. En wat is dan gezond? Waar doe je goed aan? Zoveel meningen en vooral ook keuzes tegenwoordig op de markt. Hieronder heb ik een overzicht voor je gemaakt met partners waar ik graag mee samenwerk én volledig achter (de missie & visie van) hun producten sta.
Heb je ergens vragen over, stuur me gerust een berichtje!

Metazoa

PURE HORSE – BIOLOGISCHE PAARDENVOEDING & ADVIES

Voor de paardenliefhebber die alleen het allerbeste voor zijn paard wil!

“Waarom zou je paarden beter maken als je er ook voor kan zorgen dat ze niet ziek worden!”

EQUILIN – HET NIEUWE VOEREN

Paarden met een overwegend ruwvoer dieet lopen veel mis. Zo bevat het onvoldoende mineralen. Net zoals vitamine E, dat meestal ook niet voldoende aanwezig is in gedroogd ruwvoer, de EQUILIN BALANCER’s vullen dit aan. Ook is de darmflora een punt van aandacht, omdat het paard het ruwvoer wel moet kunnen verteren. En daar gaat het vaak mis, ook bij alleen ruwvoer. Dit kan gecorrigeerd en in balans worden gebracht met de EQUILIN BASIC’s.

Equilin - het nieuwe voeren
Horse in Mind

HORSE IN MIND COMMUNITY

Draag bij aan een belangrijke missie: een wereld vol gezonde & gelukkige paarden! Wordt nu lid van de leukste en fijnste paarden community.
Woon LIVE lezingen bij, stel je vragen aan experts en ‘Netflix’ in de videobibliotheek. Alle onderwerpen komen aan bod:
 van huisvesting, hoeven en voeding tot training en biomechanica. En in de besloten FB groep kun je terecht met jouw vragen en ervaringen: iedereen helpt elkaar met liefde!

TIMELESS ART OF RIDING

Timeless staat voor tijdloos, geen haast, alles op zijn tijd, iedere succes is een succes om verder op te kunnen bouwen, ieder fout is geen fout maar een groot leermoment. Art staat voor kunst, kunst van trainen, kunst van zijn wie je bent, niet vanuit je ego denken en doen maar vanuit je ik.

Riding staat voor dansen, samen met je paard, in het hier en nu zijn, rekening houden met zowel je eigen emotionele, mentale en fysieke toestand en dat van je partner, in dit geval je paard.

EQUIPLAY

Ben je op zoek naar een fijn touwhalster, een leadrope of beide? Ga je net starten met grondwerk en zoek je een startersset? Ga dan voor de producten van Equiplay! Ze worden door Eveline zelf gemaakt met degelijk en sterk materiaal.

Twijfel je nog wat het het beste bij jou past? Kijk dan eens onder het kopje “favorieten van trainers” welke producten zijn gebruiken.

DIEREN EN ESSENTIELE OLIEN

Dieren zijn echte kenners als het gaat om welke hulp ze nodig hebben, aan jou om te weten wat je kunt inzetten en hoe je dat veilig doet als je met essentiële oliën werkt. Wij zijn hier om dat aan je te leren!

Alles voor gelukkige en gezonde dieren.

M's Touch
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen?